Rólunk

Rólunk

Ismerj meg minket: az AgroOroszi története

Szeretnénk röviden bemutatkozni a következő pár bekezdésben. Ha jobban megismernél minket, hogy tudd, kik vagyunk, és hogy mikor számíthatsz ránk, akkor ezeket a sorokat Neked írtuk.

Több, mint 30 éve szolgáljuk ki vásárlóinkat!

Az AgroOroszi története 1990-ben kezdődött. Akkor még az offline térben, egy üzlethelyiségben fogadtuk vendégeinket. Kertigépeket, kertigép alkatrészeket és egyéb műszaki termékeket kínáltunk, valamint szervizként is működtünk.

Egy évtizeddel később módosítottunk kicsit az üzlet profilján, és már csak kertigépekkel és azok alkatrészeivel szolgáltuk ki vásárlóinkat. A kínálatunk viszont ebben a két kategóriában folyamatosan bővült. A 2000-es évek közepén fedeztük fel, hogy nincs Magyarországon kertigép alkatrészeket értékesítő webáruház. Éreztük, hogy ezzel a felfedezéssel újabb küldetés talált ránk, így 2007-ben elindítottuk webáruházunkat is. Ez a lépés szép lassan elhozta a cégvezetésben a generációváltást is: gépészmérnök apáról környezetgazdász fiúra szállt át a vállalkozás irányítása.

2012-ben teljesen átálltunk az online értékesítésre. Megfogalmaztuk azt a küldetést, ami a mai napig a legfontosabb motiváció számunkra:


Ha egy kertigép alkatrész valahol meghibásodik, másnapra el is juttatjuk az új alkatrészt a vásárlóhoz.


Annak érdekében, hogy ezt nap, mint nap megtehessük, termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, a legnagyobb és legnépszerűbb kertészeti és erdészeti márkák széles palettáját lefedve. Raktáron tartjuk a kerti kisgép alkatrészek széles skáláját (több, mint 4000 alkatrészt!). Legyen szó fűnyíró, láncfűrész, fűkasza vagy kapálógép alkatrészről, nálunk egészen biztosan megtalálható. Így tudjuk gyorsan kiszolgálni vásárlóink igényeit. A gyors kiszolgálás mellett köteleződtünk el, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóinknak ne kelljen sokat várni az új alkatrészre.

Alapértékeink

  • Értékmegőrzés

Hisszük és tudjuk, hogy a jó minőségű, megbízhatóan működő kertigépek értéket képviselnek. Ezt az értéket meg kell őrizni: mi magunk is erre törekszünk, és vásárlóinkat is erre buzdítjuk. Számunkra természetes, hogy a kerti kisgépeket rendeltetésszerűen használjuk, karbantartjuk őket, ha pedig meghibásodik egy alkatrészük, akkor azt kicseréljük (ahelyett, hogy rögtön eldobánk a gépet és újat vásárolnánk). Mindehhez pedig szeretnénk minden segítséget megadni vásárlóinknak is (többek között ezért írjuk a blogbejegyzéseket is).

  • Környezettudatosság

Fontos nekünk, hogy óvjuk a környezetünket. Bolygónk jövője érdekében nagyon fontos, hogy minden egyes előállított eszköz és gép kapacitását maximálisan kihasználjuk. Amit csak lehet, azt újrahasznosítunk, és minimális mennyiségű szemetet termelünk. Ha tőlünk vásárolsz, Te is teszel azért, hogy megóvjuk a Földet.

És most beszéljünk kicsit Rólad!

Kertes házzal rendelkezel? Mezőgazdasági kisboltod vagy szervized van? Esetleg szerelő vagy kertész vagy? Akkor nem véletlen hozott minket össze a sors (vagy a Google keresőmotorja)!

Hiszen ha kertigép alkatrészre van szükséged, nálunk biztosan meg fogod találni! Sőt, ha kell, szakmai segítséget is nyújtunk! Ha jól jönne egy kis iránymutatás a megfelelő alkatrész kiválasztásához vagy a kisgéped javításához, akkor is jó helyen jársz!

Egyrészt, nálunk a termékek, alkatrészek beazonosítását (például a kerti kisgép motorok beazonosítását) számos fénykép és műszaki leírás könnyíti meg (hogy a kapálógépek gépkönyveit ne is említsük). Igyekszünk minden segítséget megadni ahhoz, hogy a keresett géphez tartozó alkatrészt a legkönnyebben megtaláld. Találsz az oldalon keresési funkciókat és szűrőket, de akár e-mailt is írhatsz nekünk, amiben elküldöd a géped, a típusát, a gyári számát (akár képeket róluk), és mi segítünk megtalálni a hozzá illő alkatrészt.

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalat. Értékmegőrzés. Gyors kiszolgálás. Környezettudatosság. Segítőkészség. Ez az AgroOroszi, a kertigép alkatrészek webáruháza.