A megfelelő alkatrész megtalálásához, vagy a motor cseréjéhez fontos a kerti kisgép motorok beazonosítása gyártmány és típus szerint. Erre akkor van szükség, ha a fűnyíró, fűnyíró traktor, gyepszellőztető, kapálógép, benzinmotoros szivattyú vagy áramfejlesztő motorjához keresünk alkatrészt, nem pedig magához a kerti géphez.

Kerti motor beazonosítása

Bizonyos márkák csak motorokat gyártanak, mint például a Briggs and Stratton vagy a Tecumseh. Más márkák ezeket a motorokat használják fel kerti gépeikben. Például egy John Deere fűnyíróban, vagy fűnyíró traktorban lehet Briggs, vagy Kawasaki motor is. De egy MTD fűnyíróban lehet a saját, MTD-s motorjuk, vagy lehetnek Briggs motorral is szerelve. Első dolgunk, hogy kiderítsük a motor gyártmányát.
Ha a modell- vagy típusszám csak egy számjeggyel is különbözik egymástól, már lehetséges, hogy az alkatrészei nem kompatibilisek egymással. És a Briggs-nek például több, mint 10.000 különféle motor típusa van. Minden gyártó eltérő modell- és típusszám-rendszert használ, és a gyártók a típusszámot gyakran különböző néven hívják. Néhány típusszámot különösen nehéz megtalálni a gépen.
Kerti kisgép motorok beazonosítása egyszerű, ez az oldal segítséget nyújt a legtöbb gyártmányhoz.

Válassza ki az Ön motorjának gyártóját: